Hatipoğlu’na Yarımcalılardan Tatlı Sürpriz!

Mahalle mahalle gezen, esnaf ziyaretleri yapan ve vatandaşlarla sık sık buluşan Hatipoğlu, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarının yönetimleri ile de bir araya geliyor.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bu kapsamda önceki akşam da Körfez Yarımcalılar Birlik Beraberlik ve Dayanışma Derneği yönetiminin konuğu olan Hatipoğlu, buradaki halk buluşması sırasında bir de sürpriz karşılaştı. Dernek başkanı Atakan Yavuz’un ev sahipliğinde düzenlenen ve dernek yöneticileri ile üyelerin büyük ilgi gösterdiği buluşka sırasında Hatipoğlu, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını kesti.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

62 yaşına giren Hatipoğlu’nu tebrik eden dernek başkanı Atakan Yavuz, ziyareti dolayısıyla da kendisine teşekkür etti. Konuşmasında ise Yarımcalılara tüm sorunlarının çözüleceği sözünü veren İYİ Partili aday Azmi Cihat Hatipoğlu, “Çok çalışacağız ve Körfez ilçemizi hep birlikte iyileştireceğiz” açıklamasında bulundu. Hatipoğlu ayrıca sürpriz kutlama dolayısıyla dernek yöneticilerine teşekkür etti.

CANDEMİR DE KATILDI

Öte yandan aynı zamanda dernek üyesi olan İrfan Körpe ve Zübeyde Çalık için de destek talebinde bulunulan ziyaret sırasında dernek başkanı Atakan Yavuz, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, meclis üyeleri ve yeni dönem için aday adayı olan isimler hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.