HAYDİ KORECE ÖĞRENMEYE
 Kayseri Erciyes Üniversitesi öğrencisi olan değişim programı çerçevesinde Kore'de, Kore Chun Cheon kentinde eğitim veren  Hallyn Üniversitesi'nde Kore Dili eğitimi alan Elif İşcan, şimdi bu bilgisini dil eğitimi vererek, tercümanlık yaparak, danışmanlık hizmeti vererek sürdürüyor.  

Özel ders veren, tercümanlık yapan ve aynı zamanda danışmanlık hizmeti veren Elif İşcan, bu konuda ihtiyacı olan herkesin kendisi ile irtibata geçmesini istedi. Aynı zamanda iyi bir İngilizce de bilen Elif İşcan,  'Korece bilen insan sayısı ülkemizde azdır. Bu konuda iş imkanları da sınırlı. Bu yüzden bu alanda ihtiyaç duyan bir çok önemli kurum ve kuruluş olabilir. Bunlara rahatlıkla tercümanlık yapabilirim. Korece dil eğitimi verebilirim. Verdiğim Korece Dil Eğitimi, şu anda kurs ortamında gerçekleştirilmektedir. Bu dile meraklı olan, bu dili ihtiyaç olarak gören  herkese kurs ortamında eğitim verme imkanım var’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.