Hayır kutusunu da bırakmadı
 Polis, soğukkanlı hırsızı kamera görüntülerinden tespit etmeye çalışıyor.

Alınan bilgilere göre hırsızlık olayı Tütünçiftlik Güney Mahallesi Eşref Bitlisoğlu Caddesi üzerinde yer alan Özoğlu Pastanesi ve yan taraftaki Petrolcüler İşhanı’nda yer alan İrem İletişim adlı işyerlerinde gerçekleşti. Sabaha karşı saat 03.50’de harekete geçen hırsız, ilk olarak pastanenin yan tarafında yer alan yangın merdivenini kullanarak, işyerinin üst katında bulunan mutfak camından içeri girdi. Alt kata inen hırsız kasayı açarak içindeki 150 lirayı aldı. Daha sonra da tezgahın üzerindeki hayır kutusunu alan hırsız, aynı yolla kaçtı. Üzerinde şişme mont, kafasında maske olan şahıs, daha sonra yan taraftaki iş hanına giriş kapısını zorlayarak girdi. Burada yer alan İrem İletişim adlı işyerine kapıyı levye ile zorlayıp, iç kapının da camını kırarak işyerine giren hırsız, burada da kasadaki 300 lira parayı, 5 adet müşteriye ait cep telefonunu çaldı.

İki iş yerine giren şahıs, telefoncudaki güvenlik kamera görüntülerinden kurtulmak için de kaydediciyi ve kamerayı sökerek yanına aldı. Sabah işe gelen çalışanların durumu fark etmelerinin ardından durum polise bildirildi. İşyerlerinde parmak izi ve görüntü alan polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.