Hereke Ordulular’da  Tezlik Başkan Seçildi

Geniş katılımın olduğu dernek üyelerinin yeni yönetimi belirlemek üzere sandık başına gittiği kongrede başkanlığa Orhan Tezlik seçildi. Tek liste ile yapılan genel kurulda başkan seçilen Tezlik, yaptığı açıklamada, derneğin kuruluşundan itibaren emekleri olan isimlere ve kaybettikleri dernek yöneticilerine teşekkür etti.

“HER ÇALIŞMAMIZI ÜYELERİMİZLE YAPACAĞIZ”

Tezlik, “Derneğimizin ilk genel kurulundan bugüne kadar yönetim kurulunda görev yapmış tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yine aramızdan ayrılan, vefat eden tüm dernek üyelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bundan sonraki süreçte yapacağımız faaliyetlerimizde birlik ve bütünlük içinde olacağız. Her çalışmamızda sadece yönetim kurulumuzun değil, aynı zamanda üyelerimizin fikri ve emeği de olacak” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU

Orhan TEZLİK (Başkan)

Sebahattin KISACIK

Uğur ALAN

Erkan CABAR

Barış Can İÇGEL

Uğur İÇSEZĞİ

Uğurcan AKBAŞ

Onur CABAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.