Hırsız polisin kucağına düştü!
 Polisin duyarlılığını gören vatandaşların ihbarını değerlendiren polis, bir evden hırsızlık yaparken kaçmak isteyen şahsı suçüstünde yakaladı.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde meydana geldi. Polisi arayan vatandaş, bir eve şüpheli şahsın girdiğini ihbar etti. Bunun üzerine 5 katlı apartmanın giriş katında yer alan dairenin önünde pusu kuran polis beklemeye başladı.

Bir süre sonra elinde poşetle pencereden çıkan zanlı, kendisini bekleyen polis tarafından kıs kıvrak yakalandı. M.A. (21) adlı zanlı ile birlikte alınan poşet içinde çok sayıda altın, bilezik ve para olduğu belirlendi. Suçüstü yapılan zanlı çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Uygulamalara devam

Körfez ilçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uygulamalar ile halk ve polis arasındaki güvenin arttığını, bu nedenle de günün her saatinde, her noktada polisin uygulama yapmaya devam edeceğini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.