HİZMET-İŞ'TEN BAŞKAN BULUT'A TEŞEKKÜR

Ortalama Yüzde 25 Oranında Zam Yapılmıştı

Geçtiğimiz günlerde yapılan toplu iş sözleşmesinin ardından Derince Belediyesi'nin iştiraki olan Çenesuyu A.Ş.'de çalışanlara birinci yıl için ortalama yüzde 25 oranında zam yapılmıştı. Çenesuyu’nda görev yapan 60 işçiyi kapsayan sözleşmeye imza atan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu kararıyla fabrika çalışanlarının yüzünü güldürmüştü. Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız ve Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Bir Aile Olarak İlçemize Hizmet Ediyoruz

Çenesuyu sözleşmesi nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkür eden Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, “Aynı zamanda Çenesuyu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı da olan Derince Belediye Başkanımız Ali Haydar Bulut’a sözleşme sürecinde gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Hepimizin ortak hedefi işçilerimizin hak ettiği şartlarda çalışabilmelerine olanak sağlamak. Bu doğrultuda işçi dostu bir anlayış sergileyen başkanımıza Hizmet-İş Sendikası olarak teşekkür ediyor, anlaşmanın hem belediyemize hem de çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Bulut da yaptığı açıklamada “Çalışanlarımızın emeğini bugüne kadar karşılıksız bırakmadık bundan sonra da bırakmayacağız. Derince Belediyesi ve Çenesuyu’ndaki çalışanlarımızla bir aile olarak ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.