HÜLAGÜ VE SÖĞÜT GENÇLERLE BULUŞTU

31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde yeniden Cumhur İttifakı’nın adayı olarak gösterilen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bizim Semtin Gençleri” isimli program ile gençlerle bir araya geldi.

VEKİL HÜLAGÜ DE KATILDI

Esentepe Mahallesi’ndeki Kıl Çadırı’nda düzenlenen programa katılanlar arasında Başkan Söğüt’ün yanı sıra; AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, AK Parti İlçe SKM Başkanı Ahmet Aslan, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül, meclis üyesi adayları ile çok sayıda genç katıldı.

İLK KONUŞMAYI SARIGÜL YAPTI

Programda ilk olarak konuşan AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül, gençlik organizasyonlarına büyük önem verdiklerini ve kent genelinde gençlerin kendilerine yakın ilgi duymasının ve desteklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hissettirmelerinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

“SAHA ZAFERİ GÖSTERİYOR”

Daha sonra konuşan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ise teşkilat olarak yerel seçim öncesinde büyük bir çalışma sergilediklerini, halkın ilgisinin 31 Mart seçimlerinin Cumhur İttifakı’nın zaferi ile geçileceğini gözler önüne serdiğini ifade etti. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise yerel yönetim olarak gençlere yönelik çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini dile getirdi.

GENÇLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Söğüt konuşmasında; “Aşk var, gayret var, enerji var, gençlik var… Bizim Semtin Gençleri gençlik buluşmalarımız kapsamında Kocaeli Milletvekilimiz Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve İlçe Başkanımız Nurettin Okudan ile birlikte birbirinden enerji dolu geçlerimizle bir araya geldik. Enerjileri ile gücümüze güç katan kıymetli gençlerimize teşekkür ediyorum.

“DAHA GÜZEL BİR KÖRFEZ BIRAKIYORUZ”

Geride kalan beş yıllık sürede çok önemli çalışmalarımız oldu. Başta eğitim olmak üzere her alanda gençlerimizin yanında olduk. Sizlerin daha güzel şartlarda yaşama imkanını bulmanız için merkezi hükümetimiz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle uyumlu çalışarak yeni işleri kente kazandırdık. Körfez ilçemizi gelecek nesillerimiz yönetecek. Sizlere güzel bir Körfez bırakmak için gece gündüz çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

HÜLAGÜ GENÇLERE SESLENDİ

Buluşmada son olarak konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü ise Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü geçen beş yıllık sürede yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti. Hülagü, “Körfez’de Cumhurbaşkanımızın onayı ile yeniden başkan adayı gösterilen Şener başkanımızın ve Cumhur İttifakımızın rekor bir oy ile yeniden seçileceğine inanıyoruz. Bu yolda partimiz ve ittifakımız en büyük desteği gençlerimizden alıyor. Sizler kent yönetiminde söz sahibi olmalasınız ve Şener başkanımızla olacaksınız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.