banner3089
banner3047

İFTARA YAKIN KAZALAR ARTIYOR
 Özellikle oruç tutan vatandaşların açlığın ve yorgunluğun etkisiyle dikkatleri azalınca, son saatlerde kazalar daha çok yaşanıyor. Umuttepe yolu üzerinde meydana gelen kazada da, yolun kalabalık olmamasına rağmen dalgınlaşan iki sürücü göbek üzerinde kaza yaptılar.

Bir sürücü kursuna ait olan araçla, 11 AP 006 plakalı otomobil çarpıştığı kazada, yaralanan olmazken heir iki araçta hazar gördü. Emniyet yetkilileri, iftar saatleri yaklaşırken sürücülerin daha dikkatli olmalarını ve hatta mümkünse bu saatlerde zorunlu değillerse trafiğe çıkmamalarını öneriyorlar. İftarın yaklaştığı saatlerde dalgınlaşan ve acele eden, eve gidişi son ana bırakan sürsücülerin daha çok kazaya neden oldukları belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.