İHH DERİNCE'DEN HAYIR KERMESİ

Başkan Bulut katıldı

Kısa adı İHH olan İnsani Yardım Vakfı Derince İlçe Temsilciliği, ihtiyaç sahibi aileler yararına bir hayır kermesi düzenledi. Derince Çenedağ Mahallesi Hafız Hasan Caddesi üzerinde yer alan bölgede gerçekleştirilen kermesin açılışına Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, İHH Kocaeli Şube Başkanı İsmail Yeşildal, İHH Derince Şube Başkanı Furkan Güngör, dernek yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Hayır kermesi için düzenlenen açılış programında ilk olarak Kışla Camii İmam Hatibi Abdülkadir Tekirdağ, Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu.

Bir hafta açık kalacak

9-15 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan kermesle ilgili bilgiler veren İHH Derince Şube Başkanı Furkan Güngör, hayır çarşısının tüm Derincelilere açık olduğunu ifade etti. Programda bir konuşma yapan hanım komisyonu başkanı Nagihan Güner de, vakıf olarak yaptıkları çalışmalara vurgu yaptı. Kermesin hayırlar getirmesini temenni eden başkan Bulut da, Derince Belediyesi olarak üzerlerine düşen her tür yardımı yapacaklarını ifade etti. Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen protokol mensupları daha sonra kermesi gezerek, alışveriş yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.