banner2779
banner2752
banner2750

İHH Kocaeli'den Yetimler İçin Bilecik Ziyareti

Kocaeli de 380, dünyanın dört bir tarafında binlerce yetime destek olan, maddi yardımların yanında gezi, piknik, fidan dikme, uçurtma şenliği gibi sosyal kültürel faaliyetlerle de yetim çocukların hayata hazırlamasına katkı sunan İHH Kocaeli, gerçekleştirdiği "Kutsal emanetlerimiz Bilecik’te" programı ile anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Kutsal emanetler olan yetim çocuklar ve aileleri ile birlikte Diriliş şehri olan Bilecikte gezi etkinliğini gerçekleştiren İHH Kocaeli, Geçmişten miras kalan bu tarihi şehri  Rehber eşliğinde gezerek tarihi  yerler hakkında detaylı bilgiye sahip oldular.  Gezi kapsamında Şeyh edebali türbesi,Ertuğrul  gazi türbesi,kuyulu mescid, Dursun fakih camiine ziyarette bulunarak Bilecik şehrinin  Osmanli için ne kadar değerli  bir şehir olduğunu çocuklara  anlattılar.

 Etkinlikle ilgili İHH Kocaeli Yetim çalışmalarından sorumlu Yönetim kurulu üyesi Göksel ERİM; Geçmişini bilmeyen geleceğine ışık tutamaz sözünden yola çıkarak gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimiz,aileler tarafından da büyük ilgi gördü.Bu anlamlı etkinliğin organize edilmesinde emeği geçen yetim birimimiz başta olmak üzere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen gönüllü ve bağışçılarımıza teşekkür ederiz." şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751