İlimtepe en sessiz yerleşim  alanı seçildi

Okulun rehber öğretmenleri Nuran Delikaya ve Neşenur Koçak tarafından organize edilen Bilim Şöleni’nde, öğrenciler başarılı çalışmalar hazırladılar.

Hazırlanan çalışmalar okul bahçesinde protokol ve velilere sunulurken, gürültü kirliliğinin ölçüldüğü bir çalışmada da İlimtepe mahallesi en sakin yerleşim alanı seçildi.

Bu projenin sunulduğu şölene konuk olarak da İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas davet edildi. Kazım Elmas, yapılan çalışma ve sonuç için teşekkür ederek, mahallesinin aynı zamanda en temiz havaya sahip bölge de olduğunu söyledi.

Okul Müdürü İbrahim Çağdaş, öğretmenler ve projeyi hazırlayan Serenur Turgay, Rana Erdim ve Işıl Sude Erbaş adlı öğrenciler, çalışmayı anlattılar. Sunuma göre gürültülü ortam değeri 85 olurken, İlimtepe’de bu oran 62 olarak belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.