İlimtepe Yoluna Önlem Alındı

İlimtepe çıkışında yaşanan ve otomobille yol çalışma alanı içine uçarak yaşamını yitiren Mustafa Özçelik’in ölümüyle hukuk mücadelesine başlayan Mazlum Göçer, olayda kusuru bulunan ve önlem almayan firmadan davacı olacaklarını belirtmişti. ‘’Başka Mustafalar ölmesin’’ diyerek mücadeleye başlayan Mazlum Göçer,  kendisi duba alıp, kaza noktasına çakmıştı.

Yetkililer bu sabah, kazanın olduğu noktaya bariyerler dizerek, bir başka kazanın olmaması için önlem aldılar. Mazlum Göçer bunun sevindirici olduğunu belirterek, ‘’Yetkililer buradaki eksikliği  görerek önlem aldılar. Bu sevindirici bir çalışma oldu, şimdi sırada tüm yolun aydınlatılması var. Gece kapkaranlık olan yolda her an kazalar olabilir, tüm önlemler alınıncaya kadar ilgili yerlere başvurularımız devam edecektir’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.