İlimtepelilerden Başkan Söğüt’e Büyük Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ikinci dönemi için yeniden AK Parti’nin Cumhur İttifakının adayı olarak gösterilen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, saha çalışmalarını büyük bir yoğunluk içinde sürdürüyor. İlçeyi mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde dolaşan başkan Söğüt, önceki günü İlimtepe Mahallesi’nde geçirdi.


 

İLİMTEPELİLERDEN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Mahalleyi başından sonuna kadar dolaşan, bölge esnafını selamlayan, bir araya geldiği mahalle sakinleri ile samimi bir ortamda sohbet eden belediye başkanı Şener Söğüt, gördüğü yakın ilgi ve destek ile de büyük moral buldu. İlimtepeliler, görev yaptığı beş yıllık başkanlık dönemi boyunca İlimtepe Mahallesi’nin gelişimi için büyük çaba gösteren, gerek ilçe belediyesi eli ile, gerekse de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile birçok projeyi hayata geçiren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e hizmetleri için teşekkür ettiler.

İRTİBAT BÜROSUNA UĞRADI

Bu arada Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlimtepe turu sırasında mahalledeki Seçim İrtibat bürosunu da ziyaret ederek, teşkilat mensuplarına partiye olan sadakatleri dolayısıyla teşekkür etti ve kolaylıklar diledi.

SÖĞÜT’E SEVGİ SELİ

Ayrıca İlimtepe bölgesinde büyük bir eğitim çalışması yürüten KO-MEK’in kurs merkezini de ziyaret ederek, usta öğreticiler ile kursiyerleri seyamlayan Söğüt, daha sonra İlimtepe Mahallesi Kalıcı Konutlar Mevkiinde halk buluşmasına imza attı. Vatandaşlar burada da Söğüt’ü sevgi gösterileri ile karşıladı.

MUHTARLA DA BULUŞTU

Bu arada Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlimtepe Mahallesi’nin başarılı ve sevilen muhtaro Kazım Elmas ile de ofisinde bir araya geldi ve kendisi ile sohbet etme imkanı buldu. İkili İlimtepe Mahallesi’nde yeni dönemde yapılması gerekenlerle ilgi karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.