İMZA KAMPANYASINDA KÖRFEZ ÖNDE

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik ve il yöneticileri, 3 gündür Körfez Adliyesi’nde nöbet tutan İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan ile ilçe yöneticilerini ziyaret etti.

Bu arada imza kampanyasına koşan genciyle yaşlısıyla Saadet Partisi destekçileri duygulandıran görüntülerin de yaşanmasına neden oluyorlar.

Hasta, sakat ve yaşlı olmalarına rağmen bir imza bir imzadır diyerek İlçe Seçim Kurulu’na koşan vatandaşlar, parti yönetimi tarafından kapıda karşılanıp, teşekkür edilerek uğurlanıyorlar. Ömer Faruk Coşkun, bir yaşlı destekçinin ellerini öperek, verdiği imza için teşekkür edip uğurlarken, “İnandık, başaracağız, seçimleri de aynı inançla alacağız” dedi.

İmza kampanyasında belirlenen hedefe az kaldığını ve ilçeler içinde en çok imzanın Körfez’den geleceğini söyleyen Coşkun, “Oldukça sürpriz destekler de aldık, vatandaşlar 7’den 70’e, her kesim ve görüşten destek var. İnsanlarımız demokrasinin gereğinin yerine gelmesini ve Genel Başkanımızın adaylık hakkı kazanmasını istiyorlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.