İmza kampanyasında  mutlu eden tablolar

Tütünçiftlik viyadük altında stant kuran Saadet Partisi, kendilerine danışmaya gelen vatandaşlara bilgi verdiler. Gelen vatandaşlar, bazen CHP üyesi, bazen hiçbir partide kaydı olmayan ailelerden oluştu. Bu vatandaşların destek olmak için imza atacakları yeri sormaları, Kocaeli Milletvekili aday adayı Recep Sarıdoğan ve ilçe yönetimini çok duygulandırdı.

Sarıdoğan, insanların birlik olmak için bir hareket beklediklerini ve demokrasiye susadıklarını söyleyerek, “Yapılan 100 bin imza baskısı geri tepti, beklenenin aksine vatandaşların Millet İttifakı etrafında çember olmasına neden oldu” dedi.

Son ana kadar standın ve seçim Kurulu nöbetinin devam edeceği belirtilirken, viyadük altına gelen vatandaşlar eğer ulaşım imkanları yoksa partililer tarafından götürülüp, daha sonra evlerine bırakılıyorlar. İYİ Parti ve Saadet Partisi'nde 6 gündür devam eden kampanya da beklenenin üzerinde imza toplandığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.