İntihar mı Etti? 7.Kattan Aşağı mı Atıldı?

Olay bu sabah 6:30’da Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Körfez Kent sitesi 4. Etap 7. katında meydana geldi.

Alınan bilgi ve iddialara göre Sedefnur Ç. erkek arkadaşı özel harekat polisi A.B. ile çevik kuvvette polis olan O.Ç.’nin evine gitti.

Sedefnur sabah saatlerine doğru evdeki bir pencereden aşağı düştü. 7. kattan aşağı düşen Sedefnur Ç. (23) ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ambulansla Sedefnur’u Derince Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdı. Aslen Sivaslı olduğu öğrenilen ve Kocaeli Üniversitesi Mimarlık bölümü son sınıf öğrencisi olan 23 yaşındaki genç kızın boynunda ve belinde kırıklar olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Olay sonrasında A.B. ve O.Ç. isimli iki polis açığa alınırken polis konuyla ilgili evde bulunan Sedefnur’un erkek arkadaşı A.B., ev sahibi O.Ç. ve O.Ç.’nin kız arkadaşını gözaltına aldı.

Polis genç kızın intihar mı ettiği yoksa 7. Kattan aşağımı atıldığı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.