İş Dünyası İçin Müsiad Vizyoner’e Sayılı Günler

22 Aralık Çarşamba günü İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek olan MÜSİAD VİZYONER21 etkinliğine Kocaeli’den geniş katılım sağlayacaklarını belirten MÜSİAD Kocaeli Başkanı İSMAİL USLU, etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dijitali, İklimi, Girişimi, Dönüşümü Fark Et

Vizyoner’in 2015 yılından bu yana geleceğe ışık tutan, özgün konuları işleyerek iş dünyasına farklı perspektifler kattığını belirten MÜSİAD Kocaeli Başkanı USLU, değerlendirmesine şöyle devam etti; ‘2015 yılında ‘GELECEKTE İŞ YAPMAK temasıyla ilk adımlarını atan Vizyoner zirvesi, 2017 yılında ‘DÖNÜŞÜM’ başlığıyla devam etti. 2019 yılındaki Vizyoner programı, Cumhurbaşkanımızın katılımıyla ‘DİJİTAL GELECEK’ temasıyla ses getirdi. Bu yıl ki Vizyoner programının başlığı ‘bir kişiyi değiştirmek için gerekli olan, onun farkındalığını değiştirmektir.’ Fikrinden yola çıkarak ‘FARK ET’ olarak belirlendi. VİZYONER21 geçmişi bildiğimiz, bugünü anladığımız ve geleceğin dünyasını öngörme aksiyonundan yola çıkarak içinde yaşadığımız dünyayı her anlamda “FARK ETME” gayesi taşımaktadır. Dijitali Fark Et, İklimi Fark Et, Girişimi Fark Et, Dönüşümü Fark Et diyerek bugünü birlikte anlamayı, yaşadığımız dünyayı anlamlandırmayı ve “FARK ET” diyerek yarınlara yeni bir yol çizmeyi amaçlamaktadır. Genel Başkanımız MAHMUT ASMALI’nın ifadelerinde belirttiği gibi bu devirde fark eden başarıyor. Teknoloji, dijital, global ve inovatif gibi kavramların dönüşümünü fark ederek uluslararası arenada başrolde olmamız gerektiğine inanıyoruz. ‘ ifadelerine yer verdi.

MÜSİAD Kocaeli Başkanı USLU, bu yıl farklı bir zirve gerçekleştireceklerini, NFT sergisi tasarlayarak katılımcıların beğenisine sunacaklarını kaydederek, bazı sanatsal etkinlikler de hayata geçireceklerini söyledi.

Türkiye ve dünyadan önemli isimlerin zirveye konuk olacağını dile getiren USLU, bu isimler arasında Prof. Dr. Temel Kotil, Steven Young, Paul Doany, Prof. Dr. Kemal Sayar ve Prof. Dr. Sadettin Ökten gibi isimlerin bulunduğunu bildirdi.

Paris İklim Anlaşması, iklim krizi ile mücadele kapsamında bir dizi uygulamayla iş dünyamıza önemli sorumluluklar yüklemektedir.’ İfadelerini kullanan USLU, MÜSİAD olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını, İklim ile ilgili manifestolarını, yapacakları çalıştaydan çıkan önergelerle MÜSİAD olarak 22 Aralık'taki VİZYONER zirvesinde açıklayacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.