İsa Taş Oğlunu Evlendiriyor 

Uzun yıllar Körfez Belediyesinde başkan yardımcılığı yapan, Gümüşhaneliler Derneği’nin ve Körfez Kent Konseyi’nin eski başkanlarından, kentimizin tanınmış ve sevilen simalarından İsa Taş, şu sıra tatlı bur telaş içinde. Taş, oğlunu evlendirmeye hazırlanıyor.

DÜĞÜN CUMA GÜNÜ

Şaduman-Hüseyin Genç çiftinin güzel kızları Büşra ile Rukiye-İsa Taş çiftinin yakışıklı oğulları Ümit 28 Haziran Cuma günü saat 20.00’de Hereke Kültür Merkezi’nde düzenlenecek görkemli bir törenle yaşamlarını birleştirecekler. Çifti ve ailelerini bu mutlu günlerinde dost ve akrabaları da yalnız bırakmayacak.

TAŞ’TAN AÇIK DAVET

Şu sıra büyük bir heyecanla davet turuna çıkan düğün sahiplerinden İsa Taş, “Bu heyecanımız telaşemiz arasında, bir şekilde ulaşamadığımız dostlarımızı ve tüm yakınlarımızı evlatlarımızın bu mutlu gününde yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.