İşçen Her Yerde Hedeflerini Anlatıyor

Körfez ilçede belediye başkan adayını ilk belirleyen partilerden olan Yeniden Refah Partisi’nde saha çalışmaları olanca hızı ile devam ediyor. Bu kapsamda partinin ilçedeki adayı olan Latif İşçen, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Körfez’de çeşitli temaslarda bulunuyor. Mahalle mahalle gezen, halkla bütünleşen ve esnafı selamlayan YRP’li Latif İşçen, vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşıyor.

AĞRILILARLA BULUŞTU

Gittiği her yerde Körfezlilerle sıcak temas kuran YRP’li İşçen, ayrıca Körfez’de bulunun sivil toplum kuruluşlarının da konuğu oluyor. Programı sırasında Yukarı Hereke bölgesindeki Kışladüzü Ağrılılar Derneği yönetiminin de konuğu olan ve sahadaki çalışmaları ile yerel seçimleri kazanmaları halinde yapmak istediklerini tek tek anlatan başkan adayı Latif İşçen, ilçedeki muhtarları da ihmal etmiyor.

PEHLİVAN EŞLİK ETTİ

Son olarak Körfez ilçenin en büyük yerleşim bölgelerinden biri olan Mimar Sinan Mahallesi’nin dört dönemdir muhtarlığını yürüten Aynur Şöhretli Yiğit’e makamında konuk olan YRP’li İşçen, burada karşılıklı sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. İşçen’e sahadaki çalışmaları sırasında YRP Körfez İlçe Başkanı Ümit Pehlivan ve partili yöneticiler de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arif Körfez 8 ay önce

MaşAllah, Güzel ülkeme ve Körfez'e REFAH gelecek.

Avatar
Ayşe 8 ay önce

Tebrik eder, Başarılar dilerim