İşçen: “Kadrolarımızla Hazırız”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Merkezi tarafından Körfez Belediye Başkan adayı olarak belirlenen ve saha çalışmalarına hemen başlayan Hacı Latif İşçen, dünü Mimar Sinan Mahallesi’nde geçirdi. Gittiği her yerde vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşan YRP’li Latif İşçen, mahallede bulunan Mehmet Akif Camii’nde Cuma namazını kıldı ve ardından cami cemaati ile sohbet etti.

“KADROLARIMIZLA HAZIRIZ”

Buradaki buluşmanın ardından bölgede kurulan semte pazarını turlayan ve pazarcı esnafını dolaşan İşcen, iletilen sorunları dinledi ve partisinin çözümleri hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. Pazara çıkan vatandaşlarla da sohbet eden YRP’li aday Hacı Latif İşçen, “Körfez ilçemizi biliyoruz ve tanıyoruz. Sorunlarla ilgili çözüm için kadrolarımız ve projelerimiz hazır” dedi.

MAHALLE HALKI İLGİ GÖSTERDİ

Körfez halkının teveccühünün Yeniden Refah Partisi’ne ilçeyi yönetmesinden yana olması durumunda ilçede herkesin ve her kesimin kazanacağını kaydeden İşçen, “Yönetimde ve paylaşımda adalet sağlanacak. Her şeyden önce ahlaklı belediyecilik anlayışını hakim kılacağız” diye konuştu. Mahalle sakinlerinin de büyük ilgi gösterdiği İşçen, parti olarak güçlerini milletten aldıklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Remzi Turan 7 ay önce

Körfez ahlaklı belediyecilik ile tanışacak YENİDEN REFAH PARTİSİ ile inşAllah boşuna #farkimiz var demiyoruz

Avatar
Sinan aydemir 7 ay önce

Bravo başkan yayındayız