İşçen: "Milletimiz Yeniden Refah Diyecek"

Cumhur İttifakı çatısı altında girdiği 14 Mayıs milletvekili genel seçimlerinde biri Kocaeli’den olmak üzere ülke genelinde 5 milletvekili çıkaran ve büyük dikkat çeken Yeniden Refah Partisi (YRP), 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine ise müstakil olarak kendi adayları ve logosu ile katılma kararı almıştı.

BARBAROS’U DOLAŞTI

Kocaeli’de de Büyükşehir adayı olarak Prof. Dr. Doğan Aydal ile yola çıkan ve bazı ilçelerde de adaylarını tek tek belirleyen YRP’nin en iddialı olduğu bölgelerden biri de Körfez... Körfez ilçesinde aday gösterilen Hacı Latif İşçen’in saha ziyaretleri devam ediyor. Mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak gezen, gittiği her yerde halkın yakın ilgisi ile karşılaşan İşçen, dünü Barbaros Mahallesi’nde geçirdi. İşçen’e ziyaretleri sırasında YRP Körfez İlçe Başkanı Ümit Pehlivan ve parti yöneticileri eşlik etti.

ÖNCE PAZARI TURLADILAR

Güne Güney Mahallesi’nde kurulan Perşembe Pazarı’nı gezerek başlayan başkan adayı Latif İşçen, burada hem pazarcı esnafı ve hem de alışveriş için gelen vatandaşları selamladı. Bu arada esnaf temsilcileri ise YRP’li heyete dert yanarak, işlerinin çok azaldığını, vatandaşların semt pazarlarından bile alışveriş yapmakta zorlandığını ifade etti.

EVLERE TEK TEK UĞRADI

Ardından yine Barbaros Mahallesi’nde apartmanları dolaşan ve vatandaşları evlerinde ziyaret eden, 7’den 70’e herkesi selamlayan, özellikle de gençlerin büyük ilgisi ile karşılaşan İşçen’e mahalle sakinleri, Yeniden Refah Partisi’nin yöneticilerini tanıdıklarını dile getirerek milli görüş hareketinin doğal lideri, eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan’ı andı.

“HALKIMIZ BİZİ KUCAKLIYOR”

Programın devamında Barbaros Mahallesi Muhtarı Lale Mutlu’yu makamında ziyaret eden ve kendisinden bölgesi ile ilgili talep ve önerilerini dinleyen YRP Körfez Belediye Başkan adayı Hacı Latif İşçen, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada ise “Barbaros Mahallesi’ni dolaştık ve buradaki her bir vatandaşımız adeta Yeniden Refah Partisi’ni kucakladı. Burada da değişim beklentisini ve talebini gördük. Halkımız partimizin refah dolu ahlaklı belediyeciliğini bekliyor. İnşallah özlem bitiyor, Körfez refahlayacak” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Körfezli 6 ay önce

MaşAllah Allah yardımcınız olsun PAYLAŞIMDA ADALET FARKIMIZ VAR.