İşçiler Azmi Hocalarına Kucak Açtılar

Haber : Nabi YAZICI

Saha çalışmalarında tecrübeli ekiple yol almaya devam eden Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, değişik noktalarda çalışmalar yapmaya başladı ve bunun karşılığını da aldı.
İlçe Başkanı Mehmet Candemir, Belediye Meclis Üyesi Reşat Sarı, Meclis Üyesi aday adayları Fırat Türker, Vehbi Kıranşal ile birlikte Solmazlar Galvaniz’i ziyaret eden Azmi Cihat Hatipoğlu, sevgi gösterileri ile karşılandı.


Fabrika ziyaretinde çalışanlar tarafından ilgiyle karşılanan Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, projelerinden bahsederek, ilçenin sanayiyle iç içe olduğunu ama sosyal hayata ilişkin projeler yapılmadığını hatırlattı. Hatipoğlu, ilçenin sahillerinin dışında gidecekleri bir yerlerinin olmadığını hatırlatarak, “İşten çıktıktan sonra, ya da hafta tatilinde hava almak isteseniz alternatif yeriniz yok. Kimsenin ne olduğunu anlamadığı iki kent merkezi adı altında park yapıldı. Tütünçiftlikte insanlar egzoz gazları içinde ya bu parkta, ya da viyadük altında oturuyor, çocuklarını güvercinlerle oyalıyorlar. Körfez’i sanayinin ve limanların içine hapsederken, bu insanların nerede soluk alacakları düşünülmemiş, bu saatten sonra da aynı zihniyette oldukları için bir şey yapamazlar. Bizim için öncelik insan olacak, sanayi kuruluşları ve limanlar da olacak ama onlar da önce insan diyecekler. Bu kuruluşlardan para değil sosyal alanlarda çalışma yapmalarını talep edeceğiz ve ilçe halkımız rahat soluk alabilecekleri alanlara kavuşacaklar” dedi.
Hatipoğlu’nun düşünceleri ve projeleri işçiler tarafından beğeniyle karşılandı ve ilgiyle dinlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817