İSG Plus Kuruluşunun  3. Yılını İftarla Kutladı

Sektörde büyük destek gören ve toplamda 100 firmaya hizmet veren, ayrıca yaklaşık 6 bin kişinin sağlıklı ve güvenli şekilde çalışmalarını sağlayan firmanın yetkilileri, çalışanları ile bundan sonraki dönemlerde çok daha büyük hedeflere ulaşacaklarını dile getirdiler.

“SLOGANIMIZ ÖNCE İNSAN”

Bünyesinde iş yeri hekimi, iş güvenliği uzmanı, iş yeri hemşiresi ve teknik personel olarak 50 kişilik kadronun bulunduğu İSG Plus OSGB firmasının yönetim kurulu başkanı Fatih Oyalı ve Emrah Örtel, yaptıkları konuşmasında “Alanında uzman isimlerden oluşan kadromuzla 3. yılımızda da yolumuza devam ediyoruz. Önce İnsan sloganı ile çıktığımız bu yolda sıfır iş kazası ile uzun yıllar hizmet etmek arzusundayız” açıklamasında bulundu. Yenilen yemeğin ardından firmanın kuruluşunun yıl dönümü dolayısıyla pasta kesildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengiz bora 1 ay önce

Başarılarınızın devamını diliyorummm

banner2817