Işık, iddaları yalanladı
 İLİMİZDE bazı yerel gazetelerin bir kaç günden beri Hereke Dispanseri'nin kapandığı yönünde verdiği haberler AKP Milletvekili Fikri Işık tarafından yalanlandı. Işık, aile hekimlerinin mesai saati sonrası nöbet tutamadığını, bu yüzden mesai saati sonrası hasta kabul edilmediğini hatırlattı.

UZMAN GELECEK
Hereke Dispanseri'nde daha önce 2 doktor bulunduğunu, kendi dönemlerinde bu sayının 7-8 doktora çıkarıldığını anlatan Fikri Işık, olayı nöbet sorunu olarak değerlendirdi. "Yasa aile hekimlerinin nöbet tutmasına uygun değil" diyen Işık, "Hereke'de bulunan dispanser mesai saatleri dışında kapalı. Hasta kabul edemiyor, çünkü doktorlar nöbet tutamıyor. Sağlık Bakanlığı'na yasal düzenleme için öneri götürdük. Hereke Dispanseri şu an 7 veya 8 doktorla sağlık hizmeti veriyor. Yeni düzen başlayınca uzman doktor bile olacak. Hereke insanına her türlü sağlık hizmeti verilecek" dedi.

ASILSIZ İDDİALAR
Olayın bazı söylenti ve asılsız iddialardan kaynaklandığını anlatan Fikri Işık, "Bu sağlık işidir. Hilesi, hurdası olmaz. İnsanımıza bu hizmeti vermek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ama birileri çıkıp asılsız söylentilerle çirkin iddialar çıkarıyor. Bunlara kimse inanmasın. Merak eden varsa mesai saatleri içinde Hereke Dispanseri'ne gidip, doktorlara muayene olsun" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.