Işık; " Sena kızımız elimizde büyüdü"


Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleşen düğün törenine protokol akın etti.


Körfez Belediyesi Muhtarlardan Sorumlu yetkilisi ve aynı zamanda Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe'nin Kızı ve Uluce Ailesinin yakışıklı Oğulları Samet'in düğün cemiyetine adeta Protokol akın etti. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun nikah akdini gerçekleştirdiği düğün cemiyetine; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,Körfez Eski Belediye Başkanı Yunus Pehlivan , Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ve Körfez'deki tüm muhtarlar, KTO Başkanı Recep Öztürk, , Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli, Selahattin Kabadayıoğlu, Levent Yılmaz , Sait Çalık, Ensar Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Musa Taşçı, Ensar Vakfı Genel Merkez Yöneticisi Fatih Yıldız , Belediye-İş sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar,  Ak Parti Körfez'de 3 Dönem İlçe  Başkanlığı yapan  Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Engin Koyun, İsu Kocaeli, Şube Müdürü Muarrem Bektaş, Kars- Ardahan- Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak,  Körpaş A.Ş.  Muhasebe Müdürü Mesut Şimşek, İlim Yayma Cemiyeti Körfez Şube Başkanı Muhammed Saraç, Kocaeli Meydan Gazetesi Sahibi ve genel yönetmeni Burhan Yarar, Eğitim camiasının önde gelen ve sevilen isimlerinden İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmamhatip Lisesi Müdürü Muhammet Kocakaya, Körfez Belediye Meclis Üyesi Tayfun Balıkçı, Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı ve Ak Parti Miletvekili Aday Adayı  Orhan Tuna, Körfezli İş adamı Ali Çakır, Karadenizliler Dernek Başkanı Hasan Yazıcı ve çok sayıda STK  katılım sağladı.
FİKRİ IŞIK: “EN AZ 3 ÇOCUK
Nikah akdinin gerçekleşmesinin ardından, gelinin şahidi olan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık genç çifte evlilik üzerine öğütlerde bulundu. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık; “Bugün burada siyasette beraber yol arkadaşlığı yaptığımız Özcan kardeşimizin kızı Sena ve eşi Samet kardeşimizin mutlu anlarına şahitlik ediyoruz. Biz siyasete başladığımızda Sena kızım çok çok küçükte şimdi maşallah büyümüşte düğününü yapıyoruz.  Cumhurbaşkanımızın her platformda bahsettiği gibi, bende bu güzel çiftimize “en az 3 çocuk” mesajını hatırlatarak, iki cihan saadeti diliyorum. Allah mutlu mesut etsin” şeklinde konuştu.

Düzenlenen törende Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu genç çifte mutlu evlilik ve çocuk yetiştirme üzerine kitap seti hediye ederken Körfez belediye Başkanı İsmail Baran Kuranı Kerim ve bayrak hediye etti. Adete takı yağmuruna tutulan genç çiftin nikah töreni misafirlere verilen yemek ikramı ile son buldu.

Kocaeli Meydan gazetesi olarak genç çifte bizde ömür boyu mutluluk diliyoruz.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.