Işık: Şener Başkanımız Başarılı  Projelerine Devam Edecektir

AK Parti’den tam beş dönem boyunca Kocaeli milletvekilliği yapan, Nihat Ergün’den devraldığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yanı sıra Milli Savunma Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı da yapan Fikri Işık, kent genelindeki AK Partili belediye başkanlarına nezaket ziyaretlerine devam ediyor.

IŞIK, BAŞKAN’I KUTLADI

Eski vekil Fikri Işık, bu kapsamda geçtiğimiz gün Cumhur İttifakı’nın adayı olarak girdiği 31 Mart seçimlerini kazanarak ikinci kez Körfez Belediye Başkanı seçilen Şener Söğüt ile makamında bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Işık, yeniden seçilmesi dolayısıyla Başkan Söğüt’ü tebrik etti.

“BAŞARILARI SÜRECEKTİR”

Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün geride kalan beş yıllık çalışma döneminde önemli çalışmaları hayata geçirdiğini ve Körfez’in kalkınmasına yönelik birçok çalışmaya imza attığını belirten Işık, “Milletimiz de bu başarının takdirini kendisini ikinci kez görevlendirerek göstermiştir. Başkanımızın yeni dönemde de başarılı proje ve çalışmalarına devam edeceğine inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

SÖĞÜT TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret dolayısıyla önceki dönem bakanlarından ve eski milletvekili Fikri Işık’a teşekkür eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “Sayın bakanımızın Kocaeli üzerindeki emekleri büyüktür. Kendisini belediyemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bakanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

BAŞKAN YARDIMCILARI

HAZIR BULUNDU

Bu arada başkanlık makamında gerçekleşen buluşma sırasında Körfez Belediye Başkan Yardımcıları; İbrahim Çırpan, Serkan Yeğnidemir, Levent Yılmaz ve Osman Yurt da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.