IŞIK’TAN SÖĞÜT İÇİN  ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Bu kapsamda bir süredir ilçelerde başlayan İstişare Kurulu oturumları bu kez Körfez’de yapıldı. Dün sabah Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya parti protokolü büyük ilgi gösterdi.

KALABALIK KATILIM VARDI

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen İstişare Kuruluna AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kocaeli milletvekilleri Veysal Tipioğlu ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, önceaki dönem Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, geçmiş dönem Körfez Belediye Başkanları Yunus Pehlivan ve İsmail Baran, Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, il yöneticilerinden Ömer Efe ve Fehmi Öztürk ve kurul üyeleri katıldı.

SÖĞÜT HEDEFLERİNİ ANLATTI

İlçe başkanı Nurettin Okutan’ın selamlama konuşmasının ardından söz alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Millete hizmet için yola çıkmış bu kutlu davanın temsilcileri olarak vatandaşımızın huzur ve refahı için birlikte yürümeye devam edeceğiz. Eser ve hizmet siyaseti ile milletimize layık olmak için var gücümüzle çalışacak, müreffeh yarınları hep birlikte inşa edeceğiz” açıklamasında bulundu ve yeni dönem hedeflerinden kısaca söz etti.

“13 BELEDİYE DE BİZİM OLACAK”

İl başkanı Şahin Talus da yaptığı konuşmasında AK Parti olarak Kocaeli’deki hedeflerinin 13 belediyenin tamamını kazanmak olduğunu belirterek, “Bunun için bütün bir teşkilat olana gece gündüz demeden sahada canla başla mücadele edeceğiz” açıklamasında bulundu. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın gündemlerinde afetlere karşı hazırlık olduğunu dile getirdi.

“GÜNDEMİMİZ DEPREM”

Başkan Büyükakın, “Gündemimizdeki ana konu deprem olacak. Şehrimizi el birliğiyle yenileyip depreme karşı dirençli hale getireceğiz. Bu hep birlikte mücadele etmekle mümkün olacak ve biz bunu başaracağız. Ben buna inanıyorum” dedi. Son olarak söz alan eski Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Zaman birlik ve beraberlik içinde hareket etme zamanıdır. Biz güçbirliği ettiğimiz müddetçe bu teşkilatları kimse alt edemez. Hedefimiz yeni dönemde ilimizdeki tüm belediyeleri kazanmaktır. Bunun için de gerekli olarak sağladığımız bu bütünlüğü daha da güçlendirmektir.

“SÖĞÜT’LE HİZMETE DEVAM”

Körfez Belediyesi dört dönemdir emin ellerde. Önce iki dönem Yunus Bey, ardından bir dönem İsmail Bey ve şimdi de Şener Söğüt ikinci dönemi için aday gösterildi. Şener başkanımız işinde başarılı ve fedakar bir isim. Yaptığı hizmetler ortada. Körfez halkımızın bu yapılan hizmetlerin karşılığını gerekli desteği vererek göstereceğine inanıyorum. Körfez Belediyesi; Şener başkanımızla bir kez daha AK ellere emanet edecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.