İYİ Parti 6 Yaşında!

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından 25 Ekim 2017'de kurulan partimizin bugün 6. yıl dönümü. Kuruluşumuzdan bu yana yaşadığımız tüm zorluklara rağmen yanımızda gençlerimiz, başımızda da Genel Başkanımız Meral Akşener oldu.  

Sevgili genç arkadaşımız;
Ötekileştirildiğini, hor görüldüğünü, yargılandığını, zaman zaman yalnız hissettiğini biliyoruz. Çünkü bunları hep birlikte yaşıyoruz. Yönetenlerin önceliği senin huzurun, refahın ve mutluluğun olmadan içimizin rahat etmeyeceğini bilmelisin. Bizler daima yanındayız. Türkiye'de, 21'inci yüzyılın ruhuyla; bilim, sanat, kültür, sanayi, teknoloji gibi her alanda üreten, çalışmak ve kazanmak için yurt dışına gitmek zorunda hissetmediğin, zengin ve mutlu bir ülkeyi hep birlikte inşa edeceğiz. Senin de bizim de özlediğimiz gibi bir siyaset anlayışıyla sürdürdüğümüz bu yolda; yorulmadan, usanmadan, büyük bir özveri ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sürdürmeye de devam edeceğiz. Samimi, dürüst ve deneyimli kadrolarıyla İYİ Parti olarak Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmaya, ülkemizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıyız. Genel Başkanımızın da söylediği gibi; "Bizim öykümüz adaletin, demokrasinin, başarının, büyük Türk Milletinin öyküsüdür. Bu öykünün kahramanları, başarının mimarları sizler ve bizlere inanan aziz milletimizdir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.