İYİ PARTİ AKŞENER İÇİN SAHAYA İNDİ

Körfez Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde ve Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde esnafı ziyaret eden İYİ parti Körfez İlçe Başkanı İbrahim Ömer Toyran ile ilçe teşkilat mensupları, bir yandan vatandaşlardan gelen adaylık sorularına cevap verirken, diğer yandan da partinin vizyon ve misyonunu anlatan broşürleri dağıttılar.

Çalışma sırasında kalabalık gurupla ziyaretleri gerçekleştiren İbrahim Ömer Toyran, partiye katılmak ve destek olmak isteyen vatandaşlara da rozet takarak, üye kaydı için partiye davet ettiler.

Ziyaret sonuçlarından memnun kaldığını belirten Başkan Toyran, vatandaşların son gelişmeler ve önlerine engeller konulmak istenmesi üzerine daha da hırslandıklarını, ne olursa olsun oy vereceklerini söylediklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.