İYİ PARTİ MİMAR SİNAN'DA COŞTU

Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yer alan Öz saray simit Salonu’nda bir araya gelen yaklaşık 70 kişi, salona sığmazken, yapılan konuşmalarda da seçimlerin alınması için sözler verildi.

Mahallelerde yapılanmanın tamamlanmasıyla tanışma ve çalışma programı belirleme faaliyetleri yapan ilçe yönetimi, Mimar Sinan Mahallesi’nde toplandı. İlçe Başkanı İbrahim Ömer Toyran ve ilçe yönetimi, burada karşılaştığı kalabalıkla moral buldu. Mimar Sinan Mahalle Başkanı Serenay Özcan, ilçe yönetiminin bir kopyası olan 21 kişilik mahalle yönetimini tek tek tanıttı. Mahalle yönetimi kendilerini tanıtırken, seçimleri alacaklarına olan inançlarını da dile getirdiler.

Serenay Özcan, Mimar Sinan Mahallesi’nin çok güçlü olduğunu ve en yüksek oyun da buradan alınacağına inandıklarını belirtti.

Biz 8 Kasım bekliyorduk

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı İbrahim Ömer Toyran, seçimlerin erkene alınmasına şaşırmadıklarını ve hazırlıklı olduklarını ifade ederek, “Biz 8 Kasım’da yapılır diye bekliyorduk, 2 ay öne aldılar. Bizim açımızdan sıkıntı yok, şimdi iki katı daha çok çalışacağız. İYİ Parti’nin yükselişinin farkına vardıkları için de sözcüsü ile erken seçimi gündeme aldılar. Körfez’de özellikle de Mimar Sinan Mahallesi’nde birinci parti olmayı hedefliyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri bizim için çok önemli, bu makam bizden olmazsa yerel yönetimlerde de rahat çalıştırmazlar. Burada gördüğümüz coşkulu yapıyı ve kalabalığı diğer mahallelerde de hayata geçirmeliyiz. Başka partilerin mahallerde bu tür yapılanmaları yok, Mimar Sinan ilçeye örnek olmalıdır” dedi.

Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fehmi Çoban’da konuşmasında tekere çomağı soktuklarını ve yaşanan olayın rüzgar ya da fırtına değil kasırga olduğunu söyledi. Toplantıda, söz alan ve CHP Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz, dışarda yaşanan tartışmalara kulak verilmemesini ve içe yansıtılmadan cevap verilerek, çalışmalara önem verilmesini istedi. 

Konuşma ve tanışmalardan sonra partiye katılan yeni üyelere rozetleri takıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.