İYİ PARTİ SAHAYI SEVDİ

Bunun için ilk olarak Tütünçiftlik Fatih Mahallesi seçildi ve burada vatandaşların gösterdikleri ilgi parti yöneticilerini mutlu etti.

Ziyaret ettikleri esnaf ve vatandaşlar tarafından güler yüzle karşılanan ve kendilerinden çok şeyler beklendiği söylenen İlçe Başkanı İbrahim Ömer Toyran ve ilçe yönetimi, sahada ki çalışmalarını mutlulukla sürdürdüler.

İlçe Başkanı Toyran, beklediklerinin çok üzerinde ilgi gördüklerini ifade ederek, “Vatandaşlar İYİ Parti’yi bir umut olarak, kurtuluş olarak görüyorlar ve bunda da haklılar. Her gittiğimiz yerde benzeri sözlerle ve güler yüzle karşılanıyoruz, bu da çalışma isteğimizi arttırıyor” dedi.

Kalabalık ekiple çalışmaları devam ettiren parti yönetimi, Körfez’in tamamında mahalle mahalle ziyaretlere devam edeceklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.