İYİ Parti’de Genç Aday Adayı!

Hatipoğlu’nun elini genel başkan Meral Akşener bizzat kaldırırken, sonrasında ise partide meclis üyelikleri için aday adaylığı süreci başlatıldı. Partide önceki gün önemli bir isim resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

RESMİ BAŞVURUYU YAPTI

Buna göre Yarımca Atalar Mahallesi bölgesinde ikamet eden ve uzun yıllardır balıkçılık sektöründe yer alan Serkan Arslan, İYİ Parti’den Körfez Belediyesi Meclis Üyeliği için resmi aday adaylığı müracaatını yaptı. Parti binasında gerçekleşen törende genç aday adayı Arslan, başvuru dosyasını ilçe başkanı Mehmet Candemir’e takdim ederken, törende belediye başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu da hazır bulundu.

ÜNİVERSİTE TAHSİLİ SÜRÜYOR

Törende ilçe başkanı Candemir ve başkan adayı Hatipoğlu’nun tebrik ettiği meclis üyesi aday adayı Serkan Arslan, “Beni bu özel günde yalnız bırakmayan tüm dostlarıma ve partililerimize teşekkür ediyorum. Ben 36 yaşında, evli ve iki çocuk babası bir gencim. Körfez ilçemizde uzun yıllardır esnaflık yapıyorum. Atatürk Üniversitesi Lojistik Bölümünde eğitimim devam ediyor.

“HİZMET İÇİN ADAYIM”

2017 yılında kurucu yönetim kurulu üyesi olarak başladığım siyasi hayatımda partime ve ilçe teşkilatıma elimden geldiğince hizmet ettim. Şimdi ise partim aracılığı ile Körfez halkımıza hizmet etmeye sizlerin de desteği ile talibim. Genel başkanımız Meral Akşener’in bizlere sunmuş ve göstermiş olduğu bu yolda ilçe halkına en iyi şekilde hizmet etmek için bu göreve talibim. Ben inanıyorum ki; 31 Mart 2024 tarihinde önce Körfez, sonra bütün Türkiye iyi olacak. Hepiniz iyi ki varsınız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil 8 ay önce

Körfez e böyle genç dinamik hizmet için koşacak insanlar lazım