İYİ Parti’de Güner Çiçekli  İl Yönetiminden İstifa Etti

Dün gerçekleştiği belirtilen  tepki amaçlı istifaların ardından akşam saatlerinde önemli bir isim daha şok bir kararla partideki görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

İL YÖNETİMİNİ BIRAKTI

Partinin kuruluşundan bu yana emekleri bulunan, son olarak il başkan yardımcısı olarak çalışmalarda yer alan Güner Çiçekli, il yönetim kurulu üyeliğinden ve başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Çiçekli açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi:

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

4 yıldır hiçbir beklentimiz ve isteğimiz olmadan onur duyarak görev yaptığım İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliğinden üzülerek ayrılıyorum. Görev yaptığım süre içerisinde bana partimi temsil etme onurunu yaşatan tüm çalışma arkadaşlarıma, yönetim kurulunda birlikte çalıştığım dostlarıma, görev yaptığım süre zarfında bizden desteğini esirgemeyen iyi insanlara, sivil toplum kuruluşlarına, basında görev yapan emektar kardeşlerime, bizlere umut bağlayarak yanımızda olan tüm sevenlerimize minnettarım. Allaha emanet olun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.