​​​​​​​İYİ Parti’de Hatipoğlu Çatlağı Büyüyor

Eğitimci Azmi Cihat Hatipoğlu’nun MHP’den ayrıldıktan sonra geldiği İYİ Parti’de Körfez Belediye Başkan adayı olarak açıklanması parti içinde büyük tepkileri beraberinde getirdi. Hatipoğlu’na tepkili olduğu bilinen meclis üyesi Fevzi Canbaz önceki gün aldığı şok bir kararla partideki görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

GRUP BAŞKAN VEKİLLİĞİNİ BIRAKTI

2019 yılındaki seçimlerde Körfez Belediyesi Meclis Üyesi seçildikten sonrasında hem ilçesinde ve hem de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisinde grup başkan vekilliğini üstlenen Canbaz, bundan sonra bu görevde bulunmayacağını ilan etti. Konu hakkındaki kararını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Canbaz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

İŞTE CANBAZ’IN AÇIKLAMASI!

“Son dört yıldır İYİ Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesinde meclis üyeliği ve grup başkan vekilliğini yapmaktayım. Gördüğüm lüzum üzerine, kendi rızam ve isteğim doğrultusunda grup başkan vekilliği görevimden ayrılıyorum. Birlikte çalıştığım tüm meclis üyesi arkadaşlarıma ve İYİ Parti teşkilatlarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ELEŞTİRİLERİNE DEVAM ETTİ

İYİ Partili Canbaz, açıkladığı istifa kararının ardından bir mesaj daha yayınladı ve bir anda tüm dikkatleri yeniden üzerine çekti. Canbaz mesajında, “Siyasetin ve siyasetçinin malzemesi insandır. 1 üyenin istifasını bile sorgulaması gereken yöneticiler yüzlerce üye, delege ve meclis üyesi istifa ediyorsa, sende ellerini ovuşturup ‘Aman giderlerse gitsinler’ diye seviniyorsan kusura bakma sen yönetici de olamazsın, insan da olamazsın” dedi. Canbaz’ın bu açıklaması ile il başkanı Nusret Acur ve Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir’i hedef aldığı iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.