İYİ Partili Toyran İstifa Etti!

Konu hakkındaki kararını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Toyran, verdiği mesajında sitem dolu açıklamalara yer verdi. Toyran açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“VEKİL SEÇİLİP TELEFONUNA BAKMAYANLAR”

“Yapılanma hataları, İYİ Partinin kuruluşu sırasında, zor zamanlarında ortada olmayan insanlara görev verilmesi, partinin kuruluşunda büyük katkısı olan insanların dışarıda bırakılması ve yeni yapılanma sırasında aranıp görüşünün sorulmaması, seçim çalışmaları sırasında her türlü bizlerden faydalanıp vekil seçilenlerin seçimden sonra telefonuna bakmaması...

“HER ŞEYİMİZİ FEDA ETTİK”

Partinin kuruluş felsefesinden uzaklaşması, geniş kitleler yerine çok dar bir kitleye sıkıştırılması ve bunların sonucunda herhangi bir şekilde bizim katkı sunma imkanımızın kalmaması sebebiyle ve bunun gibi sayabileceğimiz pek çok nedenle yaklaşık 3 yıl boyunca işimizden, aşımızdan, ailemizden vazgeçip türlü maliyetlere katlanarak, maddi manevi her türlü külfetini çektiğimiz İYİ Parti üyeliğinden ve üst kurul delegeliğinden istifa ediyorum.

HAKKIYLA ÇALIŞTIM

MHP muhalif hareketi ile başlayıp Sayın Meral Akşener ile tüm Türkiyeyi il il dolaşıp akabinde İYİ Parti’nin kurulması sürecinde görevler aldım. Körfez ilçemizin kurucu ilçe başkanlığını üstlendim. Hayatım boyunca yaptığım her işte olduğu gibi bu işi de hakkıyla yapmaya çalıştım. İnancıma göre de hakkıyla yaptım. Kamuoyuna saygı ile duyururum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.