İYİ Partililer Bu Kez Ordululara Gitti

Son dönemde kurdukları üyelik stantları ile vatandaşlarla, mahallelerdeki gezileri ile de esnaflarla bir araya gelen ilçe başkanı Mehmet Candemir, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte dün Körfez Ordulular Derneği yönetimine konuk oldu.

SARIÇAYIR ORGANİZE ETTİ

Dernek başkanı Tuncay Demirer ve yönetim kurulu üyeleri tarafından oldukça samimi bir şekilde karşılanan İYİ Partili heyet, gördükleri yakın alaka dolayısıyla son derece mutlu oldu. Öte yandan yeni ilçe yönetiminde çalışmaları ile öne çıkan STK’lardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Selçuk Sarıçayır, bu programın öncüsü oldu.

ZÜLFİKAR YÜZÜĞÜ HEDİYE

Partisine oldukça katkı sağlayan ve yeni üyelerin kazandırılmasında pay sahibi olan, ayrıca sivil toplum kuruluşları ile de yakın alaka kurulması için gösterdiği çabalarla parti içinde örnek gösterilen Selçuk Sarıçayır, ayrıca buluşma sırasında dernek başkanı Tuncay Demirer’e manevi duygularını temsilen bir “Zülfikar” yüzüğü hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.