İYİ Partililer, Eczacıların Sorunlarını Dinledi

Çiçekli, beraberindeki heyetle birlikte son olarak Kocaeli Eczacılar Odası’na konuk oldu ve burada oda başkanı ve yönetimine konuk oldu. Oda başkanı Bilal arpacı, İYİ Partili heyeti samimi bir şekilde karşıladı.

KALABALIK GİTTİLER

Bu arada Güner Çiçekli’nin öncülüğünde düzenlenen ziyarete, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve kalabalık bir yönetici grubu da katıldı. Eczacıların zor günler geçirdiğini dile getiren Çiçekli, “Pandemi ve döviz kurundaki artışla birlikte ilaç bulmakta yaşanan sıkıntıdan, eczacı ve kalfa istihdam sorununa, şişe ve ilaçların kutu fiyatların artışından prospektüslerde kullanılan kağıt fiyatının artışına sektöre ait problemleri dinleyerek çözüm önerilerimizi aktardık” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.