İzmit Belediyesi 4. İyilik Şenliği Başladı

İyilik Şenliği sonunda Leyla Hanım filminin gösterimi yapılacak

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Good4Trust iş birliği ile faaliyetlerini sürdüren İzmit Çarşısının 4. İyilik Şenliği başladı. Ekolojik ve sosyal açıdan adil olmaya niyetli üreticilerle, dayanışmaya önem veren tüketicileri bir araya getirecek olan 4. İyilik Şenliği etkinlikleri iki gün boyunca Yahyakaptan Gülümse Kafe’de olacak. 

GENİŞ KATILIM

İyilik Şenliği’nin açılışına İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Burcu Bineklioğlu, Yahyakaptan Mahalle Muhtarı Nermin Şenses, üreticiler ve vatandaşlar katıldı. 2 gün boyunca devam edecek 4’üncü İyilik Şenliği’nde rengarenk stantlar, etkinlikler ve Leyla Hanım filmi gösterimi yer alacak. 

233 ÜRETİCİ YER ALIYOR

İyilik Şenliği; insanları kaynaştırmak, üreticilerin marka değerini artırmasına katkı sunmak, ürettiklerinin tanıtımını yapmak ve katma değer yaratan ekonomik değerini bulmasını sağlamayı amaçlıyor. Yerel ekonomiye destek vermek, özellikle yerel kadın üreticilere destek vermek üzere kurulan İzmit Çarşısı, doğayla iş birliği içerisinde zehirsiz, atıksız ve plastik kullanımında olabildiğince uzak ve adil çalışma koşullarında üretim yapıyor. Doğa konusunda farkındalık yaratan İzmit Çarşısı’nda toplamda 233 üretici yer alıyor ve büyük bir kısmı kadın üreticilerden oluşuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.