İzmit Belediyesi, Hakkaniyeli  Çocuklara Spor Malzemesi Dağıttı

İzmit Belediyesi yetkilileri, Hakkaniye İlkokulunu ziyaret ederek, çocuklara mental gelişim ve antrenman malzemesi setleri dağıttı

Eğitim ve öğrenime büyük önem veren ve okullara çeşitli yardımlarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde Akmeşe’deki öğrencilere kendi elleriyle spor malzemesi dağıtarak, çocukların önemli bir eksiğini kapatmıştı. Aynı doğrultuda süren çalışmalar kapsamında bugün de İzmit Belediyesi Muhtar Masası Koordinatörü Süleyman Şen ve beraberindekiler, Hakkaniye İlkokuluna çeşitli spor malzemesi dağıtımı yaptı.

OKUL MÜDÜRÜ TESLİM ALDI

İzmit Belediyesi yetkilileri tarafından 120 okula yapılması planlanan desteklerden ikincisi, Hakkaniye İlkokulunda gerçekleşirken, çocuklara mental gelişim ve antrenman setleri dağıttı. Okul ziyaretinde malzemeleri Hakkaniye İlkokuluna teslim eden yetkililer, minikleri spor yapmaları konusunda da teşvik etti. Programda Akmeşe İlkokulu Müdürü Eyüp Arslan, Kulmahmut Mahallesi Muhtarı Turgay Oruç, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.

SPOR DESTEK MALZEMELERİ

Öğrencilere dağıtılan mental gelişim seti içinde Antrenman Hunisi – Kondisyon Çemberi – Antrenman Çanağı – Antrenman Merdiveni, Slalom Takımı, Güç (Direnç ) Lastiği takımları yer alıyor. Antrenman setlerinde ise futbol topları, basketbol topları, voleybol topları, hentbol topu, masa tenisi setleri bulunuyor. Spor malzemesi dağıtımları, önümüzdeki günlerde İzmit’teki diğer okullarla devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.