İZMİT BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA BÜYÜK HİZMET
  Belediye tarafından okullarda gerçekleştirilen çok amaçlı salon, öğretmenler odası, kütüphane, veli bekleme yeri, Atatürk büstü gibi hizmetlerden farklı olarak yapım süresi bir günü geçmeyen  acil ihtiyaçlara da cevap veriliyor.


Belediye Başkanı DR. Nevzat Doğan’ın talimatıyla kurulan ve Türkiye’de tek olan Okul Hizmet Masası

sayesinde eğitim kurumları rahat bir nefes alıyor. Yaklaşık 2 yıl önce faaliyet geçirilen Okul Hizmet Masasınca bir ay içinde 8 okulda çatı onarımı, boya, badana gibi çok sayıda sorun giderildi. Yetkililerin verdiği bilgiye göre Kuvai Milliye İlkokulu’nda çatı onarımı, musluk, tuvalet ve pisuvar tamiratı, Yavuz  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çatı onarımı, oluk ve bahçe tamiratı, Ziya Gökalp İlkokulu’nda boya, pencere, kapı tamiriyle korniş ve süpürgelik takılması, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çatı tamiratı, Ulusal Egemenlik Orta Okulunda  elektrik, musluk ve kapı tamiratı, Akmeşe Orta Okulu’nda sınıf ve koridor boyanması, Zübeyde Hanım Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde dolap tamiratı İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çatı tamirat işi yapıldı. Yapılan hizmetler okul yönetimlerince büyük sevinçle karşılandı. Okul yetkilileri “ iyi ki böyle bir birim var. Okul hizmet masası sayesinde sayısız sorunu dert edinmiyoruz. İzmit Belediye Başkanımıza böyle bir birim kurduğu için ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.