Jandarmadan Yangın Denetimi

Bu uygulama kapsamında İl Jandarma Komutanlığı tarafından yangınların önüne geçmek amacı ile Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve Asayiş Timleri tarafından, 10 ilçe ve 258 mahalledeki jandarma sorumluluk bölgesinde piknik ve mesire alanları ile ormanlık alanlarda denetim yaptı. Bu kapsamda toplam bin 243 devriye faaliyeti icra edilmiş ve vatandaşlara konu hakkında bilgilendirme yapıldı.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Gerçekleştirilen bu bilgilendirmelere rağmen alınan tedbir ve karaları ihlal eden 137 şahıs hakkında 5326 sayılı Kabahatler Kanunu 32’nci maddesi gereği uyarınca idari yaptırım uygulandığı bildirildi. Ayrıca vatandaşların can ve mal güvenliğinin temini, kamu düzeninin sağlanması amacıyla jandarma birimlerinin faaliyetlerine aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.