banner3047

Kaçak Yapılara Geçit Yok

Son olarak Kocaeli Valiliği, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün, Kandıra Kaymakamlığı vasıtasıyla uygulanan yıkım kararı, Kandıra Belediyesi iş makinaları ve personel desteği ile gerçekleştirildi.

Kandıra Belediyesi’nin plansız kentleşmenin önüne geçmek, kamuya ait alanların haksız işgalden korunması ve tarım alanlarının vasfının korunması adına etkili çalışmalar sürdürdüğü Kandıra’da, son yıkım işlemi Pınarlı Mahallesinde uygulandı. Kandıra Belediyesi’nin kazıcı yükleyici kepçe, taşıyıcı kamyon ile teknik ve yardımcı personelleri ile gerçekleştirilen işlem esnasında kolluk kuvvetleri ve ilgili kurumların temsilcileri de hazır bulundu.

Kaçak yapılaşma ile mücadelenin kararlı bir şekilde sürdürüldüğü Kandıra’da bundan sonraki dönemde de kaçak yapıya müsamaha gösterilmeyeceğinin işareti olarak değerlendirilen çalışma, milletimizin ortak malı olan kamuya ait alanların yine milletimiz adına etkili bir şekilde korunuyor olması ile vatandaşlarımızdan takdir topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.