KADIN MECLİSİ ÜYELERİ CEZAEVİNE HEDİYELERLE GİTTİ

Cezaevindeki kreşin oyun odasının zeminin kaplandığı, oyun masası ve sandalyeler alındığı, kreşin fotokopi makinesi, projeksiyon, perde ihtiyacının karşılandığını söyleyen Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert “ayrıca çocuklar için giysiler ve oyuncaklar da aldık” dedi. Asuman Sert başkanlığındaki Kent Konseyi Kadın Meclisi Kadın Girişimci Komisyonu üyeleri hazırladıkları hediyelerle birlikte cezaevi kreşini de ziyaret ettiler. Ziyarette Kadın Meclisi üyelerine kurum psikoloğu ve sosyal çalışmacılar eşlik etti.

Özenle hazırlanan hediyeler kreşteki çocuklara verilirken anneleriyle de görüşüldüğünü söyleyen Asuman Sert “ önümüzde anneler günü var. Annelere en güzel hediye çocuklarının mutluluğudur dedik ve çocuklarını mutlu ederek onlara anneler günü hediyesi vermek istedik. Bu ziyarette yaptığımız fikir alış verişleri ile birlikte sürdürebileceğimiz çalışmaları da değerlendirdik. Cezaevini bir rehabilitasyon süreci olarak görüyoruz . Bu sürecin en iyi şekilde değerlendirerek bu kadınların topluma en iyi şekilde kazandırılması için bizler de elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.