KAI BAŞKANI SARIÇAYIR YAMEN’İ TANTIM GÜNLERİNE DAVET ETTİ

Kısa adı KAI olan Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, İl Kültür ve Turizm Müdür vekili Ercan Yamen’i makamında ziyaret etti. Buluşmada Vakıf Başkanı Sarıçayır, 14-17 Kasım tarihleri arasında İnterteks Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan tanıtım günlerine davet etti.


TÜM HALKIMIZ DAVETLİ
Birlik ve beraberlik içinde güzel bir program olacağını belirten Sarıçayır, tanıtım günleri için ilk ziyaretine Ercan Yamen ile başladıklarını belirterek bir de davetiye takdim etti. Başkan bu güzel buluşmaya tüm Kocaelili halkını davet etti. Yamen ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak, tanıtım günlerinin şimdiden hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.