KAİDEF’den ödüllü şarkı yarışması

Başvurular ise 30 Temmuz’a kadar alınmaya devam edilecek

Geçtiğimiz yıl kuruluş çalışmaları tamamlanan ve Kocaeli Karslılar Derneği’nin eski başkanı Alican Kazgan’ın kurucu başkanlığını üstlendiği Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Federasyonu, geçtiğimiz gün özel bir programa imza attı. Körfez ilçesindeki bir düğün salonunda gerçekleşen etkinlikte “Kocaeli’de Anadolu’nun Sesi” projesinin lansmanı yapıldı.

KAZGAN TEŞEKKÜR ETTİ

Yönetim kurulu ve bağlı derneklerin temsilcilerinin katıldığı lansman programında konuşan Federasyon Başkanı Alican Kazgan, “Yönetim kurulum adına çok mutlu ettiğimi söylemeliyim. Bizler burada birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece neler yapabileceğimizi gösteriyoruz. Bu gecede emeği geçen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

PROJE TANITIMI YAPILDI

“Kocaeli’de Anadolu’nun Sesi Projesi” kapsamında ses yarışması düzenlenecek. Yarışmaya katılmak istenen ön kayıt başvurularının 30 Temmuz Salı gününe kadar alınacağını söyledi. Yarışmada seçmelerin 1 Eylül’de, yarı finalin ekim ayında ve final yarışmalarının ise aralık ayında yapılacağı bildirildi. Etkinlik kapsamında konserler verileceği bildirildi.

ÖDÜLLER VERİLECEK

Yarışmada dereceye giren yarışmacılara ödülleri de verilecek. Buna göre birinci olan sanatçıya 30.000 TL değerinde klip desteği, ikinciye 10.000 TL değerinde enstrüman ve üçüncüye de 5.000 TL değerinde enstrüman katkısının sunulacağı bildirildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.