KAİDEF’ten Yeni Proje  İçin Eğlenceli Sunum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Kent Konseyi’nin de desteği ile gerçekleşecek olan programda federasyon çatısı altında hayata geçirilecek olan ve “Kocaeli’de Anadolu’nun Sesi” isimli projenin de sunumu yapılacak.

BAŞKAN’DAN DAVET

Ayrıca bu geniş katılımlı olması beklenen ve yöresel ikramların davetlilere sunulacağı programda halk müziği sanatçıları seslendirecekleri birbirinden güzel eserlerle kulakların pasını silecekler. Federasyon Başkanı Alican Kazgan, 31 Mart Cuma günü saat 19.00’da, Körfez ilçedeki Royal Düğün Salonu’nda düzenlenecek olan etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Federasyonumuzun düzenlemiş olduğu Kocaeli’de Anadolu’nun Sesi projemizin sunumunda  sanatçılarımızın kulaklarımızın pasını silecekleri etkinliğimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.