Kalburcu’da Gelenek Devam Ediyor

Son günlerini yaşadığımız Ramazan ayında iftar buluşmaları ve organizasyonları devam ediyor. Bu kapsamda Körfez ilçenin kırsal bölgelerinden Kalburcu Köyü’nde muhtarlık ve yöre halkının birlikte düzenlediği geleneksel iftar buluşması geniş katılımla gerçekleşti. Düzenlenen iftar organizasyonuna büyük ilgi gösterildi.

İLGİ BÜYÜK OLDU

Bölge halkının yanı sıra etkinliğe katılanlar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe teşkilatı yöneticileri ile 31 Mart seçimlerinde meclis üyesi olarak Körfez Belediyesi yönetimine seçilen isimler katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında partililer, kurulan iftar sofrası dolayısıyla Kalburcu Köyü halkına ve Köy halkının büyük bir teveccühüyle muhtar seçilen İbrahim Girgin'e teşekkür ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817