Kalkar ve Söğüt, Herekeli  Muhtarları Dinledi

Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar ve Hereke Bölge Koordinatöjrü Murat Biçer’in de katıldığı buluşma sırasında bölgedeki mahalle muhtarları Mehmet Bölük, Ahmet Elmas, Mahmut Uyumaz ve Selami Örgüç de hazır bulundu.

HEREKELİLİK BİLİNCİ

Koordinatörlük ve muhtarlık binasında gerçekleşen buluşma sırasında mahalle muhtarları, Hereke’nin adının yaşatılması, Herekelilik bilincinin daha üst seviyede hissedilmesi için yapacakları çalışmalar hakkında kapsamlı bilgiler verdiler. Kaymakam Uğur Kalkar ve Belediye Başkanı Şener Söğüt de bölgede yapılacak her türlü çalışmaya destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi.

SAHİL BANDI YENİLENDİ

Özellikle Hereke halısı ile ilgili yapılan çalışmaları tek tek anlatan Başkan Söğüt, “Sayın Kaymakamımızın da desteği ile Hereke’ye yönelik önemli çalışmalar üzerinde duruyoruz. Hereke Kalesi çalışmamız tamamlandı. Rutin hizmetlerimizi bu bölge için esirgemiyoruz. Sahil bandımız neredeyse tamamen yenilendi.

MUHTARLARIMIZIN ÖNEMİ BÜYÜK

Hem Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve hem de Körfez Belediyemiz eli ile Hereke’miz için elimizi taşın altına koymuş durumdayız. Başta Hereke halısının geliştirilmesi, yaşatılması ve gelecek dönemlere taşınması için var gücümüzle çalışacağız. Hereke için büyük ve görkemli projelerimiz olacak. Bu çalışmalarımızı mahalle muhtarlarımız ile koordine halinde ve iş birliği içinde yapacağız” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.