Kamyon Altında Sürüklenmişti, Yaşam Savaşını Kazandı

Vücudunda çoklu kırıklar bulunan ve kaslarında da yırtılmalar olan Necmi Gezgin, hayati tehlikeyi atlattı ancak daha çok sayıda operasyon geçirmesi gerekiyor. 12 Temmuz günü yaşanan olayda Gökhan Ş. adlı şahısla tartışan Necmi Gezgin, sürücünün hızla aracı hareket ettirmesi sonucu altında kalmış ve asfaltta yaklaşık 30 metre sürüklenmişti. Kaza sonrasında bacaklarında parçalanmalar, çok sayıda kırıklar ve kas yırtılmaları, iç kanama yaşayan Necmi Gezgin, uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra iyileşmeye başladı.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan Necmi Gezgin, 48 gün sonra iyileşme belirtileri gösterdi ve hayati tehlikeyi atlatarak servise alındı. Ancak Necmi Gezgin’in normal hayata dönmesi için çok sayıda operasyon, fizik tedavi ve estetik operasyonlar geçireceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.