KANDİL GECESİNİN MANEVİYATINI  1001 HATİM’LE KATLADILAR

Kentimizin aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve başkanlığını iş insanı Erol Kazma’nın yaptığı Kocaeli Erzurum İspir Pazar Yolu Yaylalı Köyü Derneği yönetimi önceki gece çok özel bir programa ev sahipliği yaptı. Dernek yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen ve “1001 Hatim” geleneğinin devamının sağlandığı okuma programı önceki akşam Berat Kandili’nin idrak edildiği gece gerçekleşti.

GENİŞ KATILIM VARDI

Derneğin Körfez Fatih Mahallesi’ndeki merkezinde gerçekleşen okuma programına katılanlar arasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkan Yardımcısı Erdal Durmuş, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar, Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Federasyonu Başkanı Alican Kazgan, Körfez Muşlular Dernek Başkanı Adem Kaya, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alper Alyılmaz, Gümüşhane Yağmurdereliler Derneği Başkanı Kadir Er, meclis üyesi Mehmet Sayım, meclis üyesi adaylarından Bayram Kurtaran, Semih Yurt, Soner Kayalı, Tugay Polat, Muammer Eren, Fatih Mahallesi Muhtarı Salih Yolcu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN KAZMA TEŞEKKÜR ETTİ

Okunan Kur’an-ı Kerim ve ilahiler ile yapılan duaların ardından konuşan ve konuklarına etkinliklerine katılmaları dolayısıyla teşekkür eden Erzurum İspir Pazar Yolu Yaylalı Köyü Derneği Başkanı Erol Kazma, “Bu etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Allah yaptığımız ibadetlerimizi, ettiğimiz duaları kabul etsin” açıklamasında bulundu.

SÖĞÜT, DERNEK YÖNETİMİNİ KUTLADI

Daha sonra konuşan ve katılımcıları selamlayan Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın başkan adayı Şener Söğüt ise “Erzurum İspir Pazar Yolu Yaylalı Köyü Derneğimizin düzenlediği bu çok özel etkinlikte, üstelik bir kandil gecesinde sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Bugün burada tam bir manevi ortam vardı. Bizlere bu ortamı hazırlayan değerli Erol başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum. Rabbim ibadetlerimizi kabul ve makbul eylesin” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alper Alyılmaz 2 ay önce

Erol Bey böyle mukaddes bir gecede bu kadar güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için sonsuz teşekkür ederiz

banner2817